Mail voor meer oinfo
Home | iGoogle | Upload uw persbericht | Contact | Help | Recente Nieuwsbrieven | Laatste nieuws in uw mailbox! | Meld uw link aan!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 

Meest gevonden op Lichtnet.Net Mijn lichtnet Inloggen linken Help
 
 
 
 Vacatures plaatsen op lichtnet.Net
 

 

Lichtnet.Net, het informatieplatform voor de verlichtingsindustrie, heeft een nieuwe service ontwikkeld!

Lichtnet.Net Jobmarket is het platform waar werknemers en werkgevers uit de verlichtingsmarkt
elkaar treffen om directe en toekomstige carrièrewensen van werknemers aan te laten sluiten op de wensen van werkgevers.

 

Het bijzondere en gebruiksvriendelijke van Lichtnet.NET Jobmarket zijn de zoekfuncties! De zoektermen binnen deze functies zijn optimaal afgestemd op gebruik in de verlichtingsmarkt. Zowel werknemers als werkgevers kunnen hierdoor snel en “op maat gesneden” zoeken waardoor de 1e “match” al 100% kan zijn! Dit resulteert in korte eerste selectie- en zoekactiviteiten, geen onnodige e-mails of telefoontjes meer en nuttige gesprekken tussen kandidaten en werkgevers op locatie. 

Bent u werkgever, recruiter of adverteerder ? mail ons met uw vragen of aanmelding

Vacature plaatsen ? : http://jobmarket.lichtnet.net/employers/post.php?page=post.php

Download de brochure

Lichtnet.NET Jobmarket is ontstaan uit de samenwerking met de al 16 jaar in de internationale verlichtingsmarkt opererende recruiters van Sonar en lichtnet.Net. Lichtnet.Net scoort hoog in de zoekmachines en wordt door de professionals in de lichtmarkt hoog gewaardeerd.

Deze extra dienst past dan ook in de toekomstvisie van Lichtnet.NET en Sonar aldus Remco van Egmond en Marcel Verheyen (de stuwende krachten achter Lichtnet.Net en de JobMarket). Mede door de hoge positie (ranking) die Lichtnet.Net realiseert bij zoekmachines kunnen werkgevers en werknemers volop proteren van de Jobmarket.

Op http://jobmarket.lichtnet.net kunnen werknemers hun CV en/of carrièrewensen achterlaten en werkgevers hun vacatures plaatsen of naar kandidaten zoeken. Werknemers kunnen hun persoonlijk profiel ook anoniem plaatsen. Zij bepalen daarna zelf of zij hun profiel willen openstellen aan een werkgever die hun daar speciek om vraagt. Dit is per werkgever door de werknemer te bepalen en geschiedt geheel online


Professioneel interviewen, testen, functieprofielen maken, afstemmen, evalueren en checken of de “chemie er is” zijn dan voor de werkgever en kandidaten belangrijk om tot een succesvolle en verstandige afsluiting te komen.

Dit zijn typisch de activiteiten waar Sonar graag ondersteuning in kan geven. De Lichtnet.Net jobmarket is niet alleen bedoeld voor de Nederlandstalige gebieden omdat de lichtmarkt de laatste decennia tot een internationaal georiënteerde markt is geworden.

Fabrikanten hebben meestal verspreid door de hele wereld verkooporganisaties en bijvoorbeeld R&D centra. Ook de opkomst van de LED en OLED hebben er voor gezorgd dat de wereldwijde halfgeleiderindustrie naar de verlichtingsindustrie is gegroeid (en andersom). Dit vraagt nieuwe competenties van personeel en werkgever.


contact / info   |  op zoek naar een nieuwe uitdaging ?   http://jobmarket.lichtnet.net/myjobs/signup.php

 

 
 
Copyright © Lichtnet.net 2000-2010 Voorwaarden | RSS Feed